Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Angyal & Ördög Videó Chat (Fejlesztés alatt!)

Logo Design by FlamingText.com

 

Angyal & Ördög Videó Chat +18

A Videochat a toleranciára, szabadelvűségre és elfogadásra épül!

Alapvetően mindent szabad a chaten, amit a hatályos jogszabályok nem tiltanak!

"A sajtószabadság gyakorlása nem valósíthat meg bűncselekményt vagy bűncselekmény elkövetésére való felhívást, nem sértheti a közerkölcsöt, valamint nem járhat mások személyhez fűződő jogainak sérelmével." /1986. évi II. tv. a sajtóról, 3 § (1)/  

1: A honlap tulajdonosa semmilyen felelősséget nem vállal a felhasználók által létrehozott tartalomért, mindazonáltal a fórum moderált. A fórum és a hozzászólások használatának feltétele a moderálás (törlés) tudomásul vétele, valamint annak elfogadása, hogy a moderálási elvek nem képezik vita tárgyát!

2: A honlap tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy a törvénysértő (személyiségi, kisebbségi jogok), illetve az öncélúan erkölcstelen, durva, trágár, ízléstelen vagy alpári hangnemben fogalmazott hozzászólásokat valamint képeket akár előzetes felszólítás nélkül is törlöljék a hozzászólásokból, amennyiben tudomására jutnak.

   3: A honlap tulajdonosa fenntartja magának a jogot a moderálásra, azaz törlésre abban az esetben is, ha valaki tartalmilag nem törvénysértő  módon ugyan, ám zavarja a fórum normális működését vagy/és a tagok nyugalmát. Például egy‐egy hozzászólást szándékosan sokszor küld el, semmitmondó hozzászólásokkal bombázza a topikot, túl sok smiley‐t vagy feleslegesen sok és nagy képet illeszt a hozzászólásaiba, avagy akár zavarja és szítja az ellentétet a Fórum többi tagja között (a személyes ellentétek rendezésére a Fórum nem megengedett hely!). A rendszeres off‐topik (azaz nem a téma címéhez tartozó) hozzászólások is törlést vonhatnak maguk után.

   4: A honlap tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy súlyos esetben a fórum és/vagy a chat szabályzatát megsértő, a Fórum nyugalmát megzavaró felhasználót törölje, és regisztrációs e‐mail címét letiltsa.

5: A szabályzatot minden felhasználónak el kell fogadnia, ez az alapfeltétele a chat használatának.

6: Belépés, regisztráció, szabályok elfogadása: - Minden felhasználó belépésével automatikusan elfogadja a szabályokat.

7: A szabályok nem tudása semmiféle mentességet nem ad, ezért hivatkozási alap nem lehet.

8: Korábban tiltott felhasználó admin engedéllyel térhet vissza azonos, vagy másik nick néven.

9: A visszaengedés engedélyezésének jogát admin átadhatja a Moderátoroknak.

10: A regisztráció tiltásra kerül a szabályok súlyos megsértése, illetve szabálysértés, bűncselekmény (adatvédelem megsértése, hitelrontás, rágalmazás, fenyegetés stb) esetén.

11: Amennyiben a kitiltást indokolatlannak érzi valaki, a Moderátorok ellen panasszal élhet.

Panaszt tenni az ADMIN-oknál lehet pontos leírással.

(az ÉN ezt nem tudtam, vagy nem olvastam a szabályzatot, nem lehet indoka a panasznak)

 

Válasz kedvedre rádiócsatornát!

 

Lépj be a videóchatra!

Name : nick neved

Gender :  nemed (male=férfi   female=nő   couple=pár )

Age : korod

Applet Language: nyelv (esetünkben : Angol)

© vgezuka Nyíregyháza