Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Szabályzat.Leírás.Regisztráció

 

Logo Design by FlamingText.com

 

fejlesztes_alatt.gifAz oldal használatával kijelented, hogy ilyen tartalom megtekintése nem tiltott neked és nem sérti erkölcsi értékeidet.

A BELÉPÉS használatával elfogadod a következőket:

* Elmúltál 18 éves (vagy 21 ahol nem 18 év a nagykorúság korhatára)

* Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek (vagy 21, ahol nem 18 év a nagykorúság korhatára) a hozzáférést jelen site tartalmához.


*
Elfogadod és garantálod, hogy nem vagy olyan állami ügynökség tagja ahol nem engedélyezett a szexuális tartalom megjelenítése.

* Elfogadod és garantálod, hogy nem fogod használni / megtekinteni az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel megszeged a törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát.

 

 

  Szabályzat

Felhívjuk a figyelmet hogy a szabályzatunk minden csetünkre érvényes és vonatkozik!

Az Üzemeltetőnek, (akinek képviselője az ADMIN jogában áll téged kizárni indoklás nélkül, ha megszeged a szabályzatot és három figyelmeztetés után sem tartod be.

Ha megszeged, nem tartod be, kizárást vonhat maga után és a chat adminjainak jogában áll eldönteni a tiltás mértékét! (24 óra, 1 hét, egy hónap, vagy végleges kitiltás)

Értelemszerűen, a Chaten csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak. Ide tartozik még, ha kiskorút tapasztalsz a "+18" jelű szobákban, KÖTELESSÉGED jelezni az adminnak.

Az adminok kérhetnek kamerát bárkitől, de te admintól nem kérhetsz kamerát, mert nem köteles azt bekapcsolni.

A zavartalan video chatelés és a közösség érdekében, az alábbi egyszerű szabályzatot alkottuk meg.

Az admin jogok ki vannak, osztva ne kérd, ne követeld, mert kizárást von maga után.   

Általános alapelvek:

1. Bárhova belépsz vagy kilépsz  illik köszönni. Viselkedj úgy, ahogy a mindennapi életben kell (ene).

2. Ügyelj a "Caps Lock" gombra, ha bekapcsolva marad, úgynevezett "kiabálásnak” számít, tartósan nyomva.

3. Tartózkodj a vallási és politikai jellegű nézetek terjesztésétől!

Azaz ne politizálj, a chat erotikus jellegű. Ha mégis erős ingert érzel a politikai véleményed kinyilatkoztatására, azt tedd máshol, vagy legfeljebb priviben (suttogás vagy IM)

4. Ne zavard a közösséget személyes problémáiddal, ha mégis mondanivalód van bárki számára, használd az IM Messengert (privát) vagy "suttogj".

A suttogás egyszerű, kacsacsőrbe teszed annak a nevét, akinek írni akarsz, csak fogja látni, más nem.

( A  felhasználok, ugyan chat szobákat nem hozhatnak létre, de kérhetik az oldal adminjait, ha olyan esemény, vagy mondanivaló van, ami egy kisebb közösséget érint, hogy hozzák létre a szobát, ezáltal nem zavarják a többi felhasználót.)

5. Ne írd tartósan ugyanazt, ugyan a beírható karakterek száma korlátozva van (max. 200) de zavarhatod vele a közösséget. Ezt nevezik "flood"-nak.  

6. Ne írj a közösbe személyes adatokat, saját érdekedben. Visszaélésre adhat okot. (telefonszám, lakcím, igazolványaid számai, stb.)

7. A Chat-en nem engedélyezett semmilyen reklám. Sem más chatszolgáltatás, sem pedig másik közösségi oldalra invitálás, üzenetküldő programok beírása, vagy linkek küldése, fizetős szolgáltatások, tartalmak, ajánlása.

Ezek egyébként a szövegben meg sem jeleníthetők, ha csillagot látsz, ne lepődj meg, a chat program úgy van beállítva, hogy kicsillagozza ezeket, ha beírod.

Linkelhetsz viszont bármilyen más, hasznos, bárki számára érdekes oldalakat. (olvasmányok, rádiók csatornái, hírek.)

 8. Annak ellenére, hogy a chat kimondottan erotikus jellegű, ügyelj, arra melyik szobában tartózkodsz, és annak megfelelő tartalmat közölj, írásban, kameraképben. A szexuális tartalmú kijelentések, és videó kép sugárzása, csak a "18+" jelű szobákban engedélyezett.  

9. A chat-et minden személy csak és kizárólag saját felelősségére használhatja, minden jogellenes meg nyilvánulás (etnikai hovatartozás nemi identitás kritizálása gyűlöletkeltés valamint politikai megnyilvánulást a felhasználót terheli)   

10. FIATALKORÚ ILLETVE GYERMEK KORÚ SZEMÉLY LÁTOGATÁSA ESETÉN MINDEN ESETBEN A JOGI KÖVETKEZMÉNYEKET A SZÜLÖK, VISELIK!

Ha a  weboldal felnőtt, erotikus tartalmat szolgáltat, amely bizonyos személyek számára sértő, visszataszító, el nem fogadható lehet.

Az oldal használatával kijelented, hogy ilyen tartalom megtekintése nem tiltott neked és nem sérti erkölcsi értékeidet.

Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek (vagy 21, ahol nem 18 év a nagykorúság korhatára) a hozzáférést jelen site tartalmához.

Elfogadod és garantálod, hogy nem vagy olyan állami ügynökség tagja ahol nem engedélyezett a szexuális tartalom megjelenítése.

Elfogadod és garantálod, hogy nem fogod használni/megtekinteni az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel megszeged a törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát.

11. Az admin felkérésére kötelező kamerát kapcsolnod, (ez lehet privátban is) hogy életkorodat megállapíthassa. Ennek megtagadása kizárással jutalmazható.

  12.TILOS pedofil tartalom, arra való figyelemfelhívás, képek, videók sugárzása. Továbbá fajtalankodás, állatokkal való szexuális kapcsolat terjesztése, vagy arra utalás.

- Bármilyen típusú szerzői jog megsértése, másolás, terjesztés. Ezek megsértésére utalás,    vonatkozó linkek használata is tilos.

- Nem rögzíthetsz hangot, képet, videót, mások beleegyezése nélkül, és azt nem teheted közzé más csatornákon, vagy oldalakon.  

- Tilos faji, vallási, etnikai vagy bármely csoport elleni uszítás, illetve az önkényuralmi jelképek használata!

- Semmilyen kábítószer, drog, arra felhívás, terjesztés, utalás, nem megengedett. Illegális kábítószer használatára utaló nevek, sem pedig eszközök, azok előállítására vonatkozó bármely felhívás tilos.  

- Ha úgy érzed, hogy veled szemben jogtalan volt bármilyen intézkedés, kizártak a chat programból, észrevételed, javaslatod van, kérlek, jelezd.

Abban az esetben, ha a chaton folytatott tevékenységgel kapcsolatban bármilyen törvénysértő esemény, cselekmény gyanúja felmerül a chat tulajdonosa  az erre illetékes hatóságoknak a "logokban" rögzített információkat, adatszolgáltatási kötelezettségének eleget téve, kiszolgáltathatja.

- Amennyiben ezen a néhány egyszerű szabályt, akár részben is, megszeged, kirúghatnak bármelyik szobából, vagy akár kitilthatnak a teljes szolgáltatásból.


Pezsgés kamera nélkűl cset.

 Regisztrálás és Regis belépő itt!

 

 

Színes bábuk jelentése

 

- Narancssárga: Admin (moderátorokat és tagokat tud létrehozni; tud figyelmeztetni, tiltani és némítani) - Fehér: Moderátor (tagokat tud létrehozni; tud figyelmeztetni, tiltani és némítani) - Kék: Tag (tud némítani) - Zöld: Látogató (tud némítani) - Fekete: Letiltott (tud írni, de az üzeneteit senki nem látja) - Piros: Nem elérhető.

 

 

 

Adataid módosítása:

 

 

 

Névváltás: Kattints jobb oldalt a felhasználók listáján a saját nevedre, és a felugró ablakban a Name (Név) mellé írd be felhasználói nevedet!

 

 

 

Képváltás:

 

 

Kattints jobb oldalt a saját nevedre, és a felugró ablakban a Picture (Ikon) mellé írd be a kép URL-jét, vagy válassz a lenti listából!

 

Saját honlapod:

 

Kattints jobb oldalt a saját nevedre, és a felugró ablakban a Home Page (Honlap) mellé írd a honlapod címét! Csak ha társoldal a honlapod! Ellenkező esetben TILTÁS jár érte!

 

Üzenet küldési lehetőségek:

 

Üzenet mindenkinek: Írj egy üzenetet, küld el, és azt mindenki látni fogja.

 

Üzenet csak egy adott személynek: Kattints a jobb oldali listán az adott személy nevére, és válaszd a Private Message (Privát üzenet) gombot, majd írj egy üzenetet, és csak az adott személy fogja látni.

 

Beszélgetés csak egy adott személlyel: Kattints a jobb oldali listán az adott személy nevére, és válaszd a Private Chat (Privát beszélgetés) gombot, majd írj egy üzenetet, és csak az adott személynek fogja elküldeni.

 

Ha a privát beszélgetés közben a főablak üzeneteit is szeretnéd látni, kattints alul a Main nevű (Főablak?) fülre!

 

Szabályzat!

 

A szabályzatot minden felhasználónak el kell fogadnia, ez az alapfeltétele a chat használatának.

 

Belépés, regisztráció, szabályok elfogadása: - Minden felhasználó belépésével automatikusan elfogadja a szabályokat.

 

A szabályok nem tudása semmiféle mentességet nem ad, ezért hivatkozási alap nem lehet.

 

- Korábban tiltott felhasználó admin engedéllyel térhet vissza azonos, vagy másik nick néven.

 

- A visszaengedés engedélyezésének jogát admin átadhatja a Moderátoroknak.

 

- A regisztráció tiltásra kerül a szabályok súlyos megsértése, illetve szabálysértés, bűncselekmény (adatvédelem megsértése, hitelrontás, rágalmazás, fenyegetés stb) esetén.

 

-Amennyiben a kitiltást indokolatlannak érzi valaki, a Moderátorok ellen panasszal élhet.

 

Panaszt tenni az ADMIN-oknál lehet pontos leírással.

 

(az ÉN ezt nem tudtam, vagy nem olvastam a szabályzatot, nem lehet indoka a panasznak)

 

Nick nevekre vonatkozó szabályok:

 

- Nick át írása kötelező!

 

- Minden új felhasználó egy, a program által automatikusan generált névvel lép be a chetre.

 

Kérünk, ezt belépés után változtasd meg az általad használd saját nick névre.

 

- Amennyiben a nick név trágár kifejezés, azt a Moderátornak joga van tiltani.

 

Bizonyos nickeket a chet szabályzata tilt.

 

Ezek a követezőek:

 

- Illegális kábítószerre vagy annak használatára utaló nick

 

- Pedofíliára utaló, szexuális tartalmú nickek vagy szexuális cselekedetre felszólító nickek

 

- Gyűlölet keltő, uszító nickek

 

- Másik rádió reklámozására szolgáló nickek

 

- Politikusok vagy a pártjaik neve.

 

- Csak olvasható nevet fogadunk el a magyar ABC betűiből felhasználva. (az egészet nem kell felhasználni!)

 

Reklámok tilalma:

 

- Tilos reklámozni! -

 

Tilos hirdetni oldalakat, és linkelni. Kivétel ha társoldal!

 

A rend fenntartásának szabályai:

 

- Amennyiben a csetszobában sértés jelenik meg, a sértést elkövető felhasználót az operátorok figyelmeztetés után némíthatják (ideiglenes tiltás), az adott esetnek megfelelően, egyéni elbírálás szerint.

 

- A sértések ismétlődése estén a sértést elkövető felhasználót az Moderátoroknak joguk van tiltani.

 

- Amennyiben a sértés nevet (vagy adott személyre való utalást) is tartalmaz, a Moderátor törli az adott hozzászólást – illetve szükség esetén az oldal tartalmát.

 

- Személyes sértések esetén az operátorok elbírálása alapján a sértést elkövető felhasználó tiltható, figyelmeztetés után.

 

- A Moderátorok, sértésnek minősíthetik a folyamatos illetlen, tiszteletlen, vagy trágár hozzászólásokat is.Ez a viselkedés ugyanis a csetszoba rendjével, annak nyugalmával szembeni sértés lehet.

 

 

- Amennyiben valamely felhasználó szándékosan gúnyolódik, s azt figyelmeztetés ellenére sem hagyja abba, a Moderátorok némíthatják (ideiglenes tiltás)

Továbbá! (Vonatkozik minden csetünkre!)

- A felhasználókat kizárólagos felelősség terheli a személyes azonosítójuk és jelszavuk használatáért, ideértve az azonosító és a jelszó használatával összefüggő valamennyi tevékenységért. Ebből kifolyólag javasolt az ilyen azonosító felhasználóhoz való kapcsolódásának tényét és a felhasználói névhez kapcsolódó jelszót titokban tartani. Amennyiben a felhasználó ezeket az adatokat mégis felfedi egy harmadik személy számára, ennek következtében elveszítheti a Szolgáltatás keretében az Üzemeltető által kezelt adatai feletti rendelkezés lehetőségét.
   - Az Üzemeltető együttműködik a nyomozati jogkörrel rendelkező szervekkel és a bíróságokkal a Szolgáltatás keretén belül elkövetett jogsértések (például csalás, szellemi alkotásokhoz fűződő jogok megsértése) felderítése és szankcionálása érdekében, és teljesíti a jogszabályi rendelkezésen alapuló adatkéréseket.

" Jelen segédlet egy részét az internetrol, hasonló lapokról szedtem és ollóztam össze, ezért pofátlanság lenne szerzői jogokra hivatkozni, annak ellenére, hogy alaposan kiegészítettem, átdolgoztam. tehát ha lemásolod, egy hangom sem lesz ellene, remélem azoknak, sem akiktől másoltam! ”

Köszönöm! 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.